sin-titulo

Opinió

10è aniversari del Club Ciclista Camins.cat

El passat 22 de novembre va tenir lloc la celebració del 10è aniversari del Club Ciclista Camins.cat. La celebració va ser a la seu del Col·legi d’Enginyers de Camins on es van reunir 46 dels seus membres.

L’acte va començar amb la recepció dels assistents que seguidament van passar a la sala d’actes on es van projectar el recull dels esdeveniments més importants de la temporada 2016. Entre les sortides més destacades hi havia la sortida anual a Les Elies (abril 2016), la participació a la Quebrantahuesos (juny 2016), l’stage anual a Prades (setembre 2016) i l’últim, el Turó de l’home (octubre 2016).

Els membres del Club Ciclista van conèixer també les sortides previstes pel 2017:

29 abril (dissabte): sortida Les Elies

14 de maig (diumenge): Terra de Remences

17 de juny (dissabte): Quebrantahuesos (inscripcions tancades)

15-17 setembre: Stage Prades

La pujada anual al Turó de l’home (a confirmar)

A més es va informar de la possibilitat d’anar a marxes internacionals. Pendent avaluar Aregoise (24 juny 158-170km) o Pyrenenne (2 de juliol 125-180km)

L’acte també va donar la benvinguda als nous membres al Club Ciclista que van rebre la tradicional ofrena del bidó oficial del club. El punt final de l’acte el va posar el sopar que va anar a càrrec de la Cofradia Plat Cerdà del Col·legi d’Enginyers de Camins. Un sopar que constava d’un aperitiu, primer, segon i tercer plat i els postres. Els membres van poder degustar plats com pasta brick amb albergínia al terayaki, burrata i gamba; tàrtar de salmó, poma i alvocat o llobarro salvatge al forn.

Club Ciclista Camins és un club obert a tots els col·legiats, amics i familiars que actualment consta de 83 membres. El club organitza sortides durant tot l’any i també disposa d’equipació oficial que es pot adquirir al Col·legi d’Enginyers de Camins. Es vol agrair a tots els patrocinadors que ens donen suport, a la Cofradia Plat Cerdà i al Col·legi d’Enginyers de Camins per la seva aportació a l’acte.

 

imagen1

Escriu un comentari

9 + 7 =