Estrena Blog1

Serveis professionals

Camins.cat estrena blog

Us donem la benvinguda a Camins.cat, el nou blog del Col·legi de Camins, Canals i Ports a Catalunya on us oferim continguts informatius i d’opinió nous i originals relacionats amb la professió.

Cada setmana trobareu entrades actualitzades i distribuïdes segons el seu contingut en les diferents seccions d’aquest blog:

  • Formació i coneixement: conferències, cursos, debats, jornades, L’Expert i taules rodones.
  • Serveis professionals: actualitat de serveis com el Certificat d’Actuació Professional (CAP) o el servei internacional, entre altres.
  • Comissions tècniques: informacions relacionades amb la feina de les quatre comissions col·legials (aigua i energia, residus, territori i urbanisme, i transports)
  • Opinió: amb la participació de la Junta Rectora, els col·legiats a través de les seves cartes, els posicionaments del Col·legi en temes específics d’actualitat i el parer d’experts del sector (Tribuna).
  • Sector: comentaris sobre l’actualitat relacionada amb infraestructures.
  • Entrevistes a enginyers de Camins i altres professionals afins a la nostra disciplina.
  • Entre nosaltres: actualitat sobre els col·legiats jubilats i expatriats i les activitats lúdiques organitzades al Col·legi.

Camins.cat, el blog, compta també amb una agenda d’activitats del Col·legi, una finestra al nostre nou compte de Twitter @caminscat i un enllaç als vídeos més destacats.

Amb l’estrena d’aquest blog, el Col·legi pretén, d’una banda, millorar la immediatesa de la informació destinada als col·legiats i col·legiades i, de l’altra, fomentar la interacció i el diàleg amb la comunitat relacionada amb la nostra professió —col·legiats i col·legiades, empreses, institucions i organismes, etc.— per consolidar-nos com a referents per a l’opinió pública en infraestructures.

Escriu un comentari

1 + 8 =