caminstalks call for game changers

Formació i coneixement, Mobilitat

caminsTalks | Call for Game Changers

Present i futur de l’enginyeria de Camins.

Mobilitat sostenible, ciutats saludables, energies renovables o la lluita contra l’emergència climàtica. Ser enginyer o enginyera de Camins, Canals i Ports vol dir tenir la capacitat de canviar les regles del joc, vol dir participar en la creació d’estratègies per assolir els grans desafiaments socials, econòmics i ambientals que el futur ens reclama.

Teresa Pi, enginyera de Camins per la UPC i Pricing Manager d’Air France-KLM, i Juan Argote, enginyer de Caminsper la UPC i Transportation Research Lead d’Uber ATG, debaten sobre el present i futur de l’enginyeria de Camins en un nou webinar caminsTalks organitzat pel Col·legi de l’Enginyeria de Camins i l’Escola de Camins de l’UPC-BarcelonaTech.

Escriu un comentari

4 + 9 =