a2d64a90-381f-4daf-ae21-79aae8841705-original

Crònica

Oriol Altisench reelegit com a degà del Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya

Oriol Altisench va ser reelegit el passat dimecres 11 d’abril com a degà del Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya i assumirà, juntament amb Ramon García com a vicedegà, la direcció del col·legi els propers quatre anys. La candidatura Altisench – García Valls es va imposar per 669 vots a favor pels 319 de la candidatura de l’Ana Maria Castañeda – Pau Nobell, amb un total de 1019 vots emesos i el 37% de participació.

Juntament amb Oriol Altisench també van sortir elegits els deu membres de la seva candidatura. Respecte a l’últim mandat d’Altisench s’incorporen com a vocals: Carles Conill, Ignasi Guardia, Oscar Maza, Esther Real, Núria Roigé i Ignasi Samper. Mentre que repeteixen com a membres de la Junta Rectora: Jordi Julià, Mireia Laguna, Ester Raventós i Sergi Saurí.

Les prioritats d’Oriol Altisench i la seva junta de govern per als propers quatre anys giren entorn cinc eixos bàsics:

QUALITAT DEL TREBALL I EMPLEABILITAT 

Donar un pas més en la lluita per l’empleabilitat dels enginyers i les enginyeres. Cal treballar per la qualitat de l’ocupació en un sentit ampli: igualtat, remuneració, talent, formació. Afavorirem l’emprenedoria i generarem noves oportunitats per potenciar el seu creixement. Des del Col·legi s’ha de defensar la qualitat i el valor dels enginyers i enginyeres de camins.

ESCOLA, IMPULS DE LA PROFESSIÓ I INTERNACIONALITZACIÓ

Rellancem la professió!. El nostre mercat és el món i hi ha oportunitats en nous sectors. Hi hem de ser. Assumim el repte de liderar un nou horitzó a l’enginyeria de camins. Amb la participació de l’Escola, la primera d’Espanya, la 7a d’Europa i la 34a del món segons el QS World University Ranking, amb les empreses, líders mundials en infraestructures. Captant talent des del Batxillerat. Apostem decididament per l’excel·lència i la internacionalització.

FORMACIÓ EN ENGINYERIA AVANÇADA I EN COMPETÈNCIES

Continuar formant en l’excel·lència professional per assumir nous reptes. Volem potenciar la formació en els àmbits més avançats de l’enginyeria i en habilitats en col·laboració amb les escoles més prestigioses del país i de la mà dels millors professionals del nostre Col·legi.

SERVEIS I NETWORKING DE QUALITAT

Impulsar la digitalització del Col·legi, de forma inclusiva i responsable. Volem una estructura organitzativa àgil, amb una governança participativa i que reflecteixi la pluralitat del col·lectiu, orientada a la millora contínua dels Serveis al Col·legiat. Cal aprofitar l’experiència amb un servei al Jubilat que l’apropi al talent i la creativitat dels més joves. Volem que el networking sigui l’eix de la participació i que permeti crear xarxes de col·laboració. Hem racionalitzat la despesa, però volem invertir el recursos necessaris, de forma eficient, per transformar el Col·legi.

VALORS I COMPROMÍS SOCIAL

Tenim uns valors que marquen el nostre compromís centenari amb la societat catalana i estem al servei del seu progrés. Som i serem el seu referent en matèria d’infraestrucures i medi ambient. La nostra proposta és integradora, plural i transversal i al servei de tots els col·legiats i col·legiades. Volem un Consell Consultiu de la Junta Rectora amb companys i companyes de prestigi que aporti visió a les qüestions més estratègiques. El futur del Col·legi passa per la creativitat i la innovació, i comptem amb el talent dels enginyers i enginyeres més joves.

Resultats dels vots de la candidatura Altisench – García Valls:

Degà: Oriol Atisench (669 vots)
Vicedegà: Ramon García Valls

Vocals de la junta:

Carles Conill Vergés (629 vots)
Esther Real Saladrigas (679 votos)
Ester Raventós Vilalta (656 votos)
Ignasi Guardia Alonso (638 votos)
Ignasi Samper Sugrañes (615 votos)
Jordi Julià Sort (657 votos)
Mireia Laguna Pairó (671 votos)
Núria Roigé Montornés (641 votos)
Oscar Maza Lalueza (591 votos)
Sergi Saurí Marchán (627 votos)

Escriu un comentari

8 + 1 =