Miami, Florida

Urbanisme

Projecte Overview: visió general de la Terra des de l’òrbita

El projecte Overview –en català “Visió general”– pretén transmetre la sensació que experimenten els cosmonautes quant a la visió de la Terra des de l’òrbita. Aquesta és la idea: la Terra com un tot.

Benjamin Grant, l’ideòleg del projecte, defensa que des de la superfície és impossible apreciar la complexitat de les construccions, els sistemes i l’impacte que hem causat al planeta i que, amb les imatges overview, es pot ser més conscient de la necessitat de mantenir la Terra segura i saludable.

Les imatges se centren en els llocs en que l’activitat humana ha donat forma al paisatge, ja sigui amb un impacte negatiu o positiu. Aquestes fotografies, diu Grant, plasmen la nostra empremta a través dels patrons d’organització, dels colors i de l’estètica.

Platges, ciutats, nusos viaris, illes artificials, aeroports i grans construccions són algunes de les vistes generals que ens ofereix, diàriament, aquest projecte.

Us en proposem algunes… Les reconeixeu?

Escriu un comentari

1 + 8 =