acord enginyers camins i obres publiques

Serveis professionals

Enginyers de Camins i Enginyers Tècnics d’Obres Públiques potencien els interessos comuns

El degà del Col·legi d’Enginyers de Camins, Oriol Altisench, i el degà del Col·legi d’Enginyers Tècnics d’Obres Públiques, Xavier Font, han establert un marc de coordinació i col·laboració entre ambdós col·legis amb l’objectiu d’avançar en els àmbits d’interès comú per als col·lectius que representen. La col·laboració entre les dues entitats permetrà obtenir millor rendiment de les activitats conjuntes i optimitzar recursos alhora que millorar els serveis oferts.

Les primeres línies de treball s’orientaran a obtenir majors sinergies en àrees com ara la formació, el coneixement, el desenvolupament professional i la generació d’un estat d’opinió favorable a ambdós col·lectius. En aquest sentit, s’establirà una comunicació regular que permeti a les dues institucions compartir idees i activitats que siguin d’interès per als seus membres. En concret, s’han previst reunions de treball periòdiques entre els degans i els membres d’ambdues juntes rectores per tal de programar i organitzar esdeveniments i activitats així com avançar en àmbits tan importants com la millora de l’empleabilitat dels seus professionals.

L’acord entre ambdós degans s’ha formalitzat aquest dilluns 3 de novembre a la seu del Col·legi d’Enginyers de Camins, aprofitant la celebració del dia de Sant Ermengol, una data simbòlica per als professionals vinculats a l’obra pública a Catalunya. Sant Ermengol, que va ser bisbe de La Seu al S. XI, fou un important promotor de la comunicació viària entre els pobles del Comtat d’Urgell amb la construcció de nombrosos camins i ponts.

Escriu un comentari

4 + 6 =