Participants en el programa de Mentoring

Entre nosaltres, Serveis professionals

El servei de Mentoring, en marxa

Ana Belén Plaza i Raul Menduiña són dos dels col·legiats que ja es beneficien d’aquest servei gratuït que inclou la supervisió del projecte per part d’un mentor i l’ús dels espais col·legials.

La col·legiada Ana Belén Plaza està posant en marxa la seva empresa ICEG. L’objectiu és oferir un servei independent i extern a empreses d’enginyeria civil per a la subcontractació d’activitats com ara les expropiacions. Per això Ana Belén rep l’ajut del també col·legiat i expert en prevenció de riscos laborals i seguretat, Jose Antonio Serrano.

Des del passat 13 de juny els dos estan treballant en aquest projecte que, com tots els que s’inclouen en el servei de Mentoring del Col·legi, té una durada prevista d’una any. Gràcies a aquest programa, Ana Belén gaudeix, a més del consell i supervisió del seu mentor, dels espais del col·legi de manera gratuïta.

Per la seva banda, el col·legiat Raul Menduiña, especialitzat en estructures i materials, està desenvolupant, amb l’ajuda del seu mentor Climent Molins, expert en aquest camp, el seu coneixement per oferir a empreses i administració pública serveis externs en aquest àmbit com ara el càlcul d’estructures.

Com Ana Belén i Raul, el servei de Mentoring del Col·legi està adreçat a emprenedors. La participació en el programa és totalment voluntària i l’objectiu és fomentar l’intercanvi de talent per enriquir el resultat d’una aposta empresarial o professional.

Més informació sobre Mentoring Camins.

Escriu un comentari

7 + 7 =