Taller de glasswalking

Formació i coneixement

Glasswalking per ajudar a buscar feina

Caminar descalç sobre vidres trencats és una de les tècniques més innovadores per ajudar als professionals a buscar feina.

Un grup de col·legiats, alguns aturats i d’altres a la cerca de reorientació professional, ho van comprovar el passat 3 de juny a la sessió formativa “Recerca de feina i com potenciar la teva ocupabilitat”, liderada per Jean-Philippe Nadier, director de la consultoria de RRHH GINKO.

Aquesta sessió pràctica i dinàmica va acabar amb el glasswalking, la técnica de caminar descalç sobre vidres trencats. L’objectiu de l’exercici era servir de metàfora per impulsar els participants en el taller a passar a l’acció i desenvolupar estratègies de recerca de feina diferents i eficaces.

“Aquesta activitat et demostra que moltes vegades les dificultats que ens semblen insalvables només estan a la nostra ment”, explica Antonio Féliz, un dels assistents a la sessió. I afegeix: “Després d’innombrables hores donant-li voltes pel teu compte i navegant en un mar de dubtes, en un plis plas ens han aclarit les idees més importants”.

Escriu un comentari

5 + 5 =