X.Marti 1

Opinió

Agraïment

Des de la Candidatura MÉS CAMINS volem agrair la participació de tots vosaltres en el procés electoral per escollir la nova Junta Rectora. Considerem que ha estat molt positiu poder confrontar les posicions de dues candidatures, que ens ha permès mobilitzar el col·lectiu per tal de parlar i reflexionar sobre el nostre Col·legi.

Felicitem molt sincerament a la nova Junta escollida, encapçalada per Oriol Altisench i Paco Gutiérrez, i els hi desitgem molt èxit i encerts en aquests moments tan complicats per a la nostra professió. La Candidatura MÉS CAMINS ja s’ha posat a la disposició de la nova Junta Rectora per col·laborar en allò que consideri oportú, com no podria ser d’altra manera. Una vegada finalitzat el procés electoral, tots formem part del mateix equip i tots hem de treballar per al futur del Col·legi.

El resultat ha estat molt ajustat i estem segurs que el nou Degà, sensible també a la voluntat de tots els que han apostat per un model de renovació del funcionament del Col·legi, sabrà integrar i representar les inquietuds de tots els col·legiats. Com sabeu, tres companys de la nostra Candidatura han sortit escollits com a vocals de la nova Junta, Benjamín Suárez, Manel Borràs i Mireia Laguna.

Volem agrair el suport de tots els que ens heu votat, el temps de tots aquells que ens heu atès i amb els que hem intercanviat punts de vista sobre el nostre Col·legi i la nostra professió.

Escriu un comentari

2 + 8 =