Formació i coneixement

El Col·legi s’apropa als estudiants a través del Fòrum Futur Civil 2014

Un any més, el Col·legi d’Enginyers de Camins vol apropar-se als estudiants de l’ETSECCP, i ho fa participant en el Fòrum anual Futur Civil que se celebra el proper dimarts 8 d’abril a l’Escola de Camins de Barcelona. Es tracta d’una trobada que permet als estudiants anar més enllà de l’entorn acadèmic i contactar directament amb empreses del sector, permetent-los conèixer amb més profunditat el món laboral que els espera i aprofitar les activitats formatives que s’hi imparteixen.

El Col·legi pretén amb aquesta col·laboració donar a conèixer als alumnes dels últims cursos de l’Escola les possibilitats professionals del sector, facilitant el punt de trobada i impulsant activitats conjuntes entre estudiants, empreses i institucions públiques.

En aquest sentit, El CECCP disposarà d’un estand i impartirà una conferència als estudiants que vulguin conèixer de primera mà quin és el paper del Col·legi en la societat i quins avantatges pot proporcionar la col·legiació un cop finalitzats els estudis, entre altres temes.

Si estàs precol·legiat/da, t’hi esperem el proper 8 d’abril.

Escriu un comentari

4 + 3 =