AltisenchGutierrez4r

Formació i coneixement

Oriol Altisench, nou degà del Col·legi

Ahir es va celebrar la jornada electoral per escollir el nou equip de govern de la demarcació de Catalunya, en la qual van participar 1.058 votants, un 37% del total de membres. La candidatura encapçalada per Oriol Altisench va assolir el 51,6% dels vots, i assumirà, juntament amb Francisco Gutiérrez com a vicedegà, la direcció del Col·legi durant els propers 4 anys. Altisench agafa el relleu de Josep Oriol, que ha exercit el càrrec des de l’any 2006.

La candidatura d’Oriol Altisench es va imposar a la encapçalada per Xavier Martí, com a degà, i Francisco Diéguez, com a vicedegà, per un estret marge de vots. La Junta resultant de les votacions està formada per vocals d’ambdues candidatures. Altisench i la nova Junta prendran possessió del càrrec el proper 8 d’abril.

La millora de l’empleabilitat és la primera prioritat de la candidatura guanyadora per aquesta legislatura. D’altra banda, un altre dels reptes de l’equip que encapçala Oriol Altisench com a degà és reforçar la formació i la internacionalització dels professionals, així com potenciar la presència del col·lectiu a la societat.

Duo Bona blog 2

Oriol Altisench, té 45 anys i es va llicenciar com a enginyer de camins, canals i ports l’any 1994. Ha treballat en diverses empreses constructores i en l’àmbit de la gestió urbanística. Actualment és Director Adjunt al Gerent d’Hàbitat Urbà de l’Ajuntament de Barcelona. L’any 2010 es va incorporar a la Junta Rectora del Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya com a vocal i President de la Comissió d’Opinió i Activitats del Coneixement.

Francisco Gutiérrez, de 70 anys, ha estat gerent de l’Agència de Residus de Catalunya i Director del “Plan Barcelona” que va dur a terme l’ampliació de l’aeroport d’El Prat. Premiat amb la Medalla al Mèrit Professional Medalla Ildefons Cerdà, és també membre del Consell General del Colegio de Ingenieros de Caminos, Canales y Puertos.

Escriu un comentari

8 + 9 =