Formació i coneixement

El Col·legi col·labora amb Construradio, un nou programa especialitzat en el sector de la construcció

El Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports ha iniciat una col·laboració amb el programa Construradio, que s’emet tots els dilluns de 17h a 18h a l’emissora Radio Kanal Barcelona.

Construradio neix amb l’objectiu de dotar el panorama radiofònic d’un espai públic especialitzat on exposar, debatre i comentar temes relacionats amb la construcció, a més d’impulsar l’activitat en aquest sector i promoure’n les bones pràctiques.

Dirigit per l’arquitecte tècnic José Luís Sola i conduït pel periodista Xavi Viñas, el programa tracta l’actualitat informativa de la setmana en matèria de construcció i compta setmanalment amb una tertúlia d’experts i un convidat. Algunes de les seves seccions són Indrets, en què a cada programa es presentarà un indret de la zona metropolitana de Barcelona des de l’òptica de la construcció; L’aparador, on es podrà conèixer l’origen i activitat de diverses empreses del sector; El subsòl, un rànking que valora organismes o professionals i la seva activitat; o Trobem feina, una secció on es comuniquen ofertes laborals d’interès per a professionals desocupats.

Amb aquest acord, el Col·legi participarà en algunes de les emissions aportant el punt de vista especialitzat de l’enginyeria de camins, canals i ports, alhora que participarà en la proposta de temes de debat que es puguin considerar interessants.

Els representants d’alguns dels organismes col·laboradors com l’Escola Politècnica Superior d’Edificació de Barcelona o el Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics en Topografia de Catalunya, van exposar en la seva primera emissió el passat 11 de març les seves expectatives de cares a aquest nou programa. En el cas del CECCP, el secretari de la Junta Rectora Quim Llagostera va manifestar la seva voluntat d’emprar aquest espai per apropar el món de l’obra pública a l’audiència, explicant què són les grans infraestructures, per què es construeixen, quins són els seus requeriments i les seves utilitats.

Pots seguir Construradio els dilluns de 17h a 18h a Radio Kanal Barcelona o bé a través de la seva web, on hi trobaràs el podcast de la primera emissió.

Escriu un comentari

2 + 3 =