Formació i coneixement

Eleccions 2014 a la demarcació de Catalunya del Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports

El proper 2 d’abril s’escollirà el nou equip de govern de la demarcació de Catalunya del Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports. A partir del dia 13 de març i fins el dia 31 a les 24 h, tots els col·legiats podran exercir el vot per correu o el vot electrònic a través de la web, i el mateix dia 2 d’abril de forma presencial a les urnes que hi haurà a la seu del CECCP de Barcelona. En aquest enllaç hi trobareu les instruccions per ambdues modalitats de vot.

En aquesta convocatòria hi concorren dues candidatures. Aquests són els companys i companyes que les composen:

A més, cada una de les candidatures diposa de canals de comunicació digitals propis així com un correu electrònic de contacte:

Candidatura Altisench – Gutiérrez

Candidatura Martí – Diéguez

Web/blog http://camins2014.cat/ Web/blog camins-2014.blogspot.com
Twitter https://twitter.com/Endavant2014 Twitter https://twitter.com/xmartiduran
Contacte vota@camins.cat Linkedin es.linkedin.com/in/camins2014
Contacte camins2014@gmail.com

No osbtant, durant el període de campanya electoral i per tal de facilitar el màxim d’informació, el Col·legi ha previst diferents iniciatives adreçades a donar a conèixer les propostes que fa cada equip. En aquest sentit us recomanem que pareu atenció a l’agenda d’activitats electorals del Col·legi:

11 de març – Publicació al blog de Camins.cat de la entrevista a Oriol Altisench, candidat a degà de la candidatura Altisench – Gutiérrez.

12 de març – Publicació al blog de Camins.cat de la entrevista a Xavier Martí, candidat a degà de la candidatura Martí – Diéguez.

17 de marçPresentació de Candidatura Martí – Diéguez. Serà a a les 19:00 h, a la Sala d’Actes de Col·legi (C/ Els Vergos 16, Barcelona)

20 de marçPresentació de Candidatura  Altisench – Gutiérrez. Serà a a les 19:00 h, a la Sala d’Actes de Col·legi (C/ Els Vergos 16, Barcelona)

24 de març DEBAT: Acte central amb la presentació de les candidatures i un debat entre els candidats a degà. Serà a a les 19:30 h, a la Sala d’Actes de Col·legi (C/ Els Vergos 16, Barcelona)

27 de març – Publicació al blog de Camins.cat d’un article d’opinió signat per Xavier Martí, candidat a degà i per Francisco J. Diéguez, candidat a vice-degà.

28 de març – Publicació al blog de Camins.cat d’un article d’opinió signat per Oriol Altisench, candidat a degà i per Francisco Gutiérrez, candidat a vice-degà.

Per la vostra informació, l’ordre de publicació de les entrevistes i els articles, així com de la intervenció en el debat del dia 24 de març, s’ha decidit per sorteig.

Si voleu més informació sobre el procés, no dubteu a trucar al Col·legi al telèfon 932 043 412932 043 412 i preguntar per Elisabet Sosa.

Retroenllaços per aquesta entrada

  1. Oriol Altisench candidat a degà del Col·legi de Camins
  2. Entrevista a Xavier Martí, candidat a degà | Camins.cat, el Blog

Escriu un comentari

5 + 7 =