Entre nosaltres

Homenatge a Albert Vilalta

El passat 29 de gener, l’Escola i el Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports van celebrar un acte d’homenatge al company Albert Vilalta, recentment desaparegut.  Presidit per Artur Mas, President de la Generalitat, van intervenir els alcaldes de Barcelona i Reus, Xavier Trias i Carles Pellicer, l’exconseller de Medi Ambient, Pere Macias, Gabriel Ferraté, president de l’Institut Cerdà, i els companys, Andrés López Pita, catedràtic de Ferrocarril de la UPC, Antoni Garcia Coma, Ex-degà, Paco Gutiérrez, ex director del Plan Barcelona d’AENA, Mariona Vilalta, filla d’Albert Vilalta i autora del llibre “¿Què pensa Albert Vilalta?”, el director de l’Escola, Sebastià Olivella i el degà del Col·legi, Josep Oriol.

La limitació de l’aforament de la sala d’actes del Col·legi va impossibilitar donar curs a totes les peticions d’assistència. Aquest vídeo resumeix el que va ser aquest emotiu homenatge en nom de tots els companys i amics de professió.

Escriu un comentari

8 + 1 =