borsa de treball Intercol·legial

Sector

Neix la primera borsa de treball intercol·legial a Espanya

Si hi ha un problema que actualment preocupa els professionals de tots els sectors, aquest és l’atur. Per aquest motiu, en els darrers anys els col·legis de professionals han impulsat noves iniciatives amb l’objectiu d’afavorir l’ocupació dels seus membres.

En aquest context, l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya ha creat la primera borsa de treball intercol·legial, un portal d’Internet que integra milers d’ofertes d’ocupació de tots els sectors, procedents de les borses de treball pròpies dels diferents col·legis i d’altres fonts.

El portal té una base de dades de més de 94.000 professionals d’uns cent col·legis de tots els àmbits, entre els quals hi consta el Col·legi d’Enginyers de Camins Canals i Ports, i les empreses en procés de recerca de candidats podran accedir a partir d’ara de forma gratuïta a aquesta base de dades.

Aquesta és la primera borsa de caràcter intercol·legial que es crea a Espanya i, encara que les ofertes estan dirigides a professionals col·legiats, la borsa està oberta a tot el món.

FONT: La Vanguardia

 

 

Escriu un comentari

4 + 6 =