Entrevistes

2 minuts amb… Sonia Corrochano

Entrevista a Sonia Corrochano, directora de l’Aeroport de Barcelona, qui opina sobre el moment que viu l’aeroport i el sector.

Aquest és el primer vídeo de la secció “2 minuts amb…” del blog Camins.cat, dedicada a entrevistar representants i figures del sector de les infraestructures que participen en els actes organitzats pel Col·legi.

Obrim aquesta secció amb l’entrevista amb la directora de l’Aeroport de BarcelonaSonia Corrochano, qui va participar el passat divendres 18 d’octubre en l’esmorzar-col·loqui del cicle Previsions pressupostàries que organitza el CECCP.

En  l’entrevista, Corrochano apunta als esforços que l’aeroport de El Prat està fent per obrir noves rutes i captar turistes internacionals, especialment russos, després que l’any passat tanqués amb 35 milions de passatgers. Així mateix explica que s’estan portant a terme negociacions amb els diferents operadors d’infraestructures que connecten l’aeroport amb el territori i opina sobre l’orientació del turisme urbà a Barcelona i Madrid.

 

Escriu un comentari

7 + 7 =