SONY DSC

Entre nosaltres

El Fòrum Libris rep al periodista Sergio Vila-Sanjuán

Com tots sabeu, el Col·legi organitza el club “Fòrum Libris”, on un grup de bojos per la lectura ens reunim trimestralment.

La nova temporada es va iniciar el 30 de maig convidant l’escriptora Rosa Regàs, amb la qual vam comentar el seu llibre “Música de Cámara“, Premi Biblioteca Breve 2013.

El passat dijous 19 de setembre vam tenir el plaer de comptar amb Sergio Vila-Sanjuán, escriptor i periodista, coordinador del suplement “Cultura/s” de La Vanguardia, i de comentar amb ell la seva segona novel·la, guardonada amb el Premi Nadal 2013.

Estaba en el aire” és una història d’intrigues empresarials, on se’ns permet donar una ullada a les interioritats de la societat elegant dels primers anys seixanta, moment de tímida obertura del règim, on es pot situar l’inici de la societat de consum a Espanya.

Des d’aquí us animem a llegir-la. I també a participar en el Fòrum, on gaudim de la lectura i de la conversa amb experts en el llibre llegit, comptant sovint amb el privilegi de comentar-los amb l’autor mateix.

Escriu un comentari

3 + 1 =