’El Cau d’en Paff, una botiga de joguines excepcionals

Entre nosaltres, Formació i coneixement

Una botiga de joguines excepcionals

L’enginyer de Camins Antoni Sanromà és el cofundador d’El Cau d’en Paff, una botiga de joguines excepcionals que simula ser un carrer més del barri de Sant Andreu.

A tocar de la plaça Orfila del districte de Sant Andreu de Barcelona hi ha el Cau d’en Paff, la botiga de joguines ideada per l’enginyer de Camins Antoni Sanromà i la seva sòcia Montse de Diego, antiga administrativa a una constructora on van treballar plegats.

El que fa únic aquest espai és la curosa tria del tres milers d’articles —entre llibres, joguines i disfresses—  que destaquen pel seu valor educatiu. El comerç reuneix joguines úniques d’arreu d’Espanya i d’Europa i ha guanyat recentment el Premi al Comerç Cultural de Proximitat de la 17a edició de “Barcelona, la Millor Botiga del Món”. La creació d’aquest imaginari únic és, en part, fruit de l’experiència d’Antoni Sanromà després de més de 20 anys treballant a constructores.

Així doncs, si encara no teniu el vostre regal per als més petits, el Cau d’en Paff pot ser la solució per trobar propostes de joguines úniques, creatives i també vinculades amb el sector de la construcció.

Escriu un comentari

7 + 3 =